Меню Затваряне

Търговски генератори на озон

Озонови генератори с търговска гама с производство до 7 gO3 / h и ниска концентрация на озон с въздушно охлаждане, за обработка на вода и въздух.

Производство на озон = До 7 gO3 / h

Озонова концентрация = Ниска концентрация

Налични диапазони и размери

GZ

Озонов генератор
За въздух или вода
С въздушен компресор

До 7 gO3 / h

5/5

GHBB

Озонов генератор
За водни тръби
С водна помпа ускорител.

До 3 gO3 / h

5/5

GX

Генератор на озон
За околната среда
Контрол на кръвта

До 500 mgO3 / час

5/5

Озонова система за кухненски аспиратори

Извличане на лошите миризми от отделянето на кухненски пари.

Предназначена за дезодориране на газовете, извлечени от кухнята на ресторанти, барове и хранително-вкусовата промишленост.

5/5

За какво се използват търговски генератори на озон?

Озоновите генератори с търговски обхват са с ниско генериране на озон, евтино оборудване, което се използва във всички видове обработки на вода и въздух. Всяка гама има различни характеристики и се използва за различно приложение. Вижте следните препоръки за употреба:

Гама GHBB:

Използва се за инжектиране на озон в тръба за вода под налягане. Например, да поставите озон в тръба за басейн или да поставите озон в тръба за напояване, или да поставите озон във водопровода, който доставя различни кранове за почистване в хранително-вкусовата промишленост, или да поставите озон в тръба. на вода, която захранва една или повече перални за текстил, или да постави озон в тръба, която доставя вода за пране на плодове или зеленчуци, или да постави озон в тръба, която изплаква, почиства или дезинфекцира опаковъчни линии, винени ботуши и др. ,

Тази гама е много гъвкава и има висока адаптивност при ниски водни потоци.

GZ обхват

Това оборудване е общ озонов генератор с много приложения както във въздуха, така и във водата. Например във вода се използва за балон на озон в резервоар или резервоар и поддържа хигиената и дезинфекцията. Можете също да се свържете с Вентури и да инжектирате озон във водата.

При въздушна обработка той често се използва за инжектиране на озон в хладилни камери, кухненски качулки за отстраняване на миризми, той също се използва за инжектиране на озон във вентилационни канали за дезинфекция и дезодориране.

GX обхват

Това оборудване е изключителен озонов генератор за обработка на околната среда в присъствието на хора. Той разполага с мощен контролен блок, който се управлява от мобилния телефон чрез Bluetooth връзка , с който можете да програмирате различна интензивност на лечението по различно време на деня и да го оставите програмиран напълно автоматично. По този начин, например, можете да го конфигурирате във ветеринарна практика, така че през работно време да извършва нежна обработка с озон, която поддържа хигиената и миризмите на разстояние, но без да смущавате хората, а през нощта можете да го конфигурирате така, че направи мощна шокова обработка, която гарантира дезинфекция на пространството, повърхностите и мебелите.

Кой купува тези модели озонови генератори?

GHBB: За инжектиране на озон във водопроводи. Озон за перални, за плодове и зеленчуци. Озон за дребно селскостопанско напояване. Озон за текстилни перални. Озон за частни и обществени басейни. Озон за промиване на пазари и пазари за риба, месо и зеленчуци. Озон за почистване и изплакване на кланици. Озон за дезинфекция на бъчви и др.

Обхват на GZ: за озоново барботиране в резервоар с вода

 • Озон за резервоар за битова питейна вода.
 • Озон за съхранение на битови отпадни води.
 • Озон за изходна камера в рибовъдна ферма.

GZ обхват: За обработка на въздуха

 • Озон за студени помещения.
 • Озон за абсорбатори.

Озон за вентилационен канал

Гама GX: За екологично третиране с хора

 • Озон за медицински кабинети, операционни зали, чакални и лекарства.
 • Озон за детски ясли, старчески домове, класни стаи …
 • Озон за фитнес зали, танцови училища, йога, пилатес …
 • Озон за съблекални, бани и помещения за боклук.
 • Озон за магазини, зеленчуци, месари, риболовци …
 • Озон за ветеринари, зоомагазини …

За оферта моля да се свържете с нас